30. kolo
14.04.2010 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Marseille nasadila k mistrovskému trháku

Dlouho to vypadalo, že utkání mezi Sochaux a Marseille svého vítěze nenajde. Dvě minuty před závěrečným hvizdem však tři body pro hosty vystřelil M'Bia a přiblížil Marseille mistrovskému titulu.

Sochaux vstoupilo do zápasu bez respektu a už v sedmé minutě hry se mohlo dostat do vedení. Boudebouzovu střelu vyrazil gólman Mandanda pouze na kopačky Ideyeho, který poslal míč na branku, ale na čáře odkopl balón do bezpečí obránce Marseille Bonnart. Ideye si poté vytvořil další šanci, tentokrát si ale vylámal zuby na gólmanovi Marseille. Hosté měli dvě velké šance před koncem první půle, ale Niangova střela a sólový průnik Kaborého skončily v náručí brankáře Dreyera.

Druhý poločas začal gólem Marseille, který ale neplatil. Radujícího se Nianga zastavil ofsajdový praporek. Smůla stála při hostech i po hodině hry, kdy Lucho González trefil břevno domácí svatyně. Stejně ale dopadla rána domácího Boudebouze, která také skončila na horní tyči branky.

Domácí byli více než vyrovnaným soupeřem Marseille, dvě minuty před závěrečným hvizdem ale inkasovali rozhodující gól utkání. M'Bia dokázal nadvakrát překonat brankáře Ovona a vystřelil hostům veledůležité body. Závěr utkání přinesl i gól v síti Bordeaux, ale pro ofsajd domácího Belaye nebyla trefa uznána.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedeme si pro body - doufám, že budou tři , a skóre může být třeba jen 0:1 , výhra je cennější, navíc se nám tam vůbec nedaří, mohli bychom tu nepříznivou statistiku o něco málo vylepšit . Allez l'OM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele