1. kolo
08.08.2009 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - OGC Nice 0:2

Cenné tři body na hřišti soupeře vybojovali fotbalisté Nice. Díky brankám Traorého a Rémyho zvítězili 2:0. Velkou zásluhu na výhře má také gólman hostů Ospina, který zlikvidoval několik vyložených šancí St. Etienne.

První vážnější šance přišla ve 23. minutě, domácí Riviere tvrdě vypálil, jeho projektil ještě navíc tečoval obránce Nice Paysley, gólman hostů si však s touto situací dokázal poradit. O chvíli později pálil z hranice šestnáctky domácí Landrin, ale ani jeho pokus za zády mladého kolumbijského brankáře neskončil.

Poté již udeřili hosté, ve 39. minutě hledal Traoré centrem své spoluhráče v pokutovém území, míč z jeho kopačky ale k překvapení všech zapadl k pravé tyči Janotovy branky - 0:1. St. Etienne se pokoušelo s nepříznivým průběhem zápasu do konce poločasu ještě něco udělat, ovšem proti byl gólman Ospina, který dvě minuty před poločasovou přestávkou bravurně zlikvidoval přímý kop Payeta.

Druhý poločas měl podobný průběh jako první pětačtyřicetiminutovka. Domácí St. Etienne si vytvářelo šance, ale gól vstřelili hosté.

Největší příležitost vyrovnat měli znovu Payet a hned po něm střídající Sako, ale ani jeden z nich nedokázal ten večer bezchybného Ospinu v brance Nice překonat. Dvě minuty před závěrečným hvizdem si hosté pojistili své vítězství. Rémy využil na polovině hřiště špatné rozehrávky domácího týmu a sám se vydal do brejku. V pokutovém území si pohrál se dvěma obránci St. Etienne a chytrou střelou kolem brankáře Janota upravil na konečných 0:2.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

první pápas by sme mohli zvladnout 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele