5. kolo
12.09.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:0

Toulouse už potřetí naplno nebodovalo, s Nancy se podělilo o bod. V zápase byli hosté o něco nebezpečnějším mužstvem především díky hladovému vlčákovi Gignacovi, avšak rozvlnit síť se jim nepodařilo. A protože ani ASNL své příležitosti nevyužilo, utkání docela bohaté na šance skončilo bezbrankovou remízou.

Hosté začali aktivněji a loni nejlepší střelec Ligue 1 André-Pierre Gignac společně s Étiennem Didotem prověřili rukavice gólmana Bracigliana. Gignac po dobré přihrávce od Tabanoua ve 20. minutě pálil zprava znovu, ale toulouský útočník se ani tentokráte své druhé ligové trefy nedočkal.

Nancy se ocitlo v první šanci až o šest minut později. Ayité nacentroval na Féreta, jehož volej těsně přeletěl břevno. Bracigliano musel být ve střehu o pár chvil později proti Tabanouvě dalekonosné střele, na druhé straně těsně před přestávkou zasáhl skvěle proti Marangemu hostující gólman Pele.

Toulouse bylo stále více a více nebezpečnější a ke gólu mělo stále blíže. Osm minut po přestávce zamířil vedle tyče Gignac, jehož střelecký půst ho zkrátka nutil k vysoké aktivitě. Tabanou pak na francouzského kanonýra nacentroval parádním způsobem zleva a najednou se otřásla horní konstrukce brankáře Bracigliana.

Šest minut před koncem měl gól na kopačce střídající domácí mladík Bakar. Ca mu dodal objednanou donášku, kterou napálil ihned z voleje, a Pele se ke vzdálenější tyči musel hodně natahovat. Trochu zbytečně se nechal v závěru vyloučit André Luiz, jenž fauloval Didota a po druhé žluté kartě se musel pakovat do sprch. Příští utkání v Lorientu tak asi bude muset vlivem trestu vynechat.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele