34. kolo
24.04.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Montpellier HSC 0:0

Slavná pouť Montpellieru se začíná pořádně drmolit. Ani napočtvrté si aktuálně čtvrtý celek tabulky nedokázal připsat vítězství, uhrál počtvrté v řadě jen remízu. Nancy bylo určitě k poražení, především v první půli, ale hosté zkrátka nedokázali vstřelit branku. A tak si z půdy o střed tabulky hrajícího soupeře odváží jen bod.

Hosté začali utkání aktivně a v nebezpečné pozici na hranici vápna vybojovali přímý volný kop. Ten vůbec ne špatně zahrál El Kaoutari, avšak na prostřelení gólmana Bracigliana to nestačilo. O deset minut později musel Bracigliano zasahovat proti Montaňovi, který to rovněž zkoušel na bránu ze standardky.

Ve 35. minutě nevyzrál na domácího strážce branky ani Camara, na druhé straně si tři minuty před koncem zachytal i Jourdren, jenž musel lapit pokus Féreta z voleje. Oba dva se střetli ještě v 57. minutě, jenže i tady byl úspěšný Jourdren, když dokázal zlikvidovat jeho pokus z přímého kopu letící přesně do pravého rohu branky.

Po hodině hry byl Montpellier gólu asi nejblíže, škoda pro něj, že Lacombeho střela z vápna orazítkovala jen břevno. Poslední šanci utkání měli na kopačce domácí šest minut před koncem. Jourdren sice vyrazil centr z rohového kopu pryč, míč si ale našel Samiho, který ovšem pouze přestřelil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele