20. kolo
16.01.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - US Boulogne 0:0

Stejně jako v srpnu i druhý vzájemný zápas skončil mezi Auxerre a Boulogne bez branek. Pro domácí to byla již čtvrtá remíza 0:0 v sezóně. Zatímco pro zachraňujícího se nováčka má tenhle bod velký význam, Auxerre by s těmito soupeři v boji o pohárové příčky nemělo zbytečně ztrácet.

První minuty opanovalo domácí Auxerre. Oliech pálil vedle, když si parádně sklepl balón na hruď, jeho spoluhráč Niculae hlavičkoval jen do hostujícího gólmana Bédenika. Ten musel být na pozoru znovu ve 25. minutě proti Oliechovi, jenž střílel dokonce už z malého vápna, dobře připravenou akcí od Contouta však trestuhodně pohrdl.

Až po přestávce se Boulogne probudilo ze zimního spánku. Cuvillierův centr zleva našel hlavičku Moussiloua, ten ovšem střílel z dobré pozice jen vedle. V 52. minutě měl největší šanci hostí na kopačce Blayac, jemuž hezky přihrál Rabuel, z vápna ovšem balón poslal nad branku.

Několik šancí do konce zápasu mělo ještě AJA, Bédenik musel likvidovat především pravačku navrátilce do sestavy Jeleně. V 79. minutě ho ohrožoval ze středu hřiště přímý kop Agouazziho, ten nakonec ale balón poslal jen nad břevno, a tak se oba týmy rozešly smírně bez gólového účtu.

Pro USBCO to byl druhý takovýto výsledek v řadě, ve středeční dohrávce proti Sochaux rovněž diváci góly neviděli.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele