31. kolo
04.04.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AJ Auxerre - Paris Saint-Germain 1:1

Auxerre nevyužilo šance dostat se do čela tabulky, doma jen remizovalo s PSG 1:1. Bodově se tak jen srovnalo s prvním Lyonem a druhým Montpellierem. Domácí vedli zásluhou Niculaeho 1:0, ale hosté díky Sankharému hned na to vyrovnali. Niculae ještě deset minut před koncem trefil tyčku, to ovšem na tři body pochopitelně stačit nemohlo.

První práci měl už v páté minutě hostující brankář Edel, který se hezky rozehřál zákrokem proti domácímu kapitánovi Pedrettimu. O tři minuty později se Edel potil rozhodně více, Oliech nacentroval na Niculaeho, který hlavou z náběhu hezky vystřelil, ve skórování mu nakonec zabránily rukavice pařížského gólmana.

Tlak Auxerre přece jenom vyústil jen o pár chvil později. Tentokráte se totiž už rumunskému útočníkovi Niculaemu podařilo zužitkovat pas od Jeleně a zacílil přesně do sítě. PSG však vyrovnalo záhy, v 16. minutě Hoarauova zásilka došla k Erdingovi, a ačkoli domácí strážce branky Sorin jeho střelu stačil vyrazit, dorážku Sankharého už nepolapil.

Vyrovnávací branka úplně vykolejila Auxerre z rytmu. Už to nebyl ten aktivní fotbalový tým ze začátku utkání. PSG naopak hrálo velmi dobře zezadu a soupeře málokrát pouštělo do šancí. V podstatě až do závěrečné čtvrthodiny si oba týmy nedokázaly nic vytvořit. V 76. minutě zaúřadoval Jeleň, ale volejí do sítě nezamířil, ostatně jako o tři minuty později.

V 81. minutě mohl přidat svou druhou trefu utkání Niculae, jenže hlavičkou brnkl jen o tyčku. Kouč PSG Antoine Kombouaré v nastaveném čase nemohl usednout na lavičku. Z konečného výsledku byl zkrátka tak nervózní, že mu to sednout ani nedovolilo. Nakonec si ale mohl oddychnout, jeho mužstvo si ubránilo zasloužený bod.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele