1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Saint-Étienne 1:0

Utkání mezi Valenciennes a St. Etienne rozhodla jediná branka, která padla z pokutového kopu. Po půlhodině hry se z penaltového puntíku prosadil Danic a pomohl domácím k první výhře letošní sezóny.

První minuty utkání moc fotbalové krásy nepřinesly, zajímavým momentem byla až 27. minuta. Záložník hostů Perrin srazil ve vápně Audela a sudí nařídil penaltu. K té se postavil Danic a s přehledem ji proměnil. Hosté se snažili vyrovnat, ale většina jejich akcí zkolabovala na nepřesné koncovce. Druhý gól na straně domácích mohl přidat Šebo, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti skončila v náručí gólmana hostů. Fotbalisté Valenciennes byli po celý zápas lepším týmem a jejich vítězství je zasloužené. St. Etienne "vyřadila ze hry" nepřesná finální fáze.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

saint etienne zvitezi 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Šebo 90 min

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele