38. kolo
30.05.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Lyon 0:0

Žádný gól, pouze jednu červenou kartu pro lyonského Mensaha viděli diváci v Toulouse. Remíza 0:0 ale "vyhovuje" oběma týmům. Lyon skončil na třetím místě a zahraje si třetí předkolo Ligy mistrů. Toulouse dopadlo ze všech tří "64 bodových" mužstev nejlépe a ze čtvrté pozice se kvalifikovalo do Evropské ligy.

V den, kdy Lyon přišel o sedmiletou nadvládu nad francouzským fotbalem, se diváci v Toulouse branek nedočkali. Přesto mohli vidět po několika dobrých šancích na obou stranách.

Úvod zápasu patřil hostům, nejprve nebezpečně hlavičkoval Makoun a o pár chvil později pálil Benzema. S oběma pokusy si ale poradil gólman domácích Carrasso. První vážnější šanci Toulouse měl na kopačkách Braaten, ale i jeho pokus skončil v rukavicích gólmana Llorise. Vzrušní přinesla také 37.minuta, kdy Mensah tvrdě fauloval Gignace, a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Po přestávce diktovali tempo hry hlavně domácí, ale nedokázali se gólově prosadit. Blízko gólu byl Cetto, který v obležení lyonských obránců hlavičkoval jen pár centimetrů vedle tyče. Podobně dopadl i Fofana, jeho hlavičkový pokus ale tentokrát zlikvidoval brankář Lyonu Lloris.

Těsně před koncem utkání byla k vidění na každé straně jedna vyložená šance, která mohla rozhodnout o osudu zápasu. Lyonský Benzema, a po něm ani domácí Sissoko však nedokázali překonat ten večer bezchybné brankáře, kteří měli největší "zásluhu" na bezgólové remíze.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No to je jasný že žádnej gól tak kde je nejlepší exekutor přímích kopů (Juninho Pernambucano) já sem ten zápas neviděl tak že nemůžu porovnat Toulouse s Lyonem ale v předminulý bych mohl to by Lyon vyhrál uplně v pohodě tak doufám jako největší příznivec Lyonu že se Lyon vrátí na titul ale nevím jestli bez Juninha a možná sem slyšel že někdo chtěl Karima Benzemu tak nevím jestli se tam vrátí,ale bez Juninha Benzemi A kteří už odešli(Fred Coupet) tak bez nich by Lyon nebyl nic a to nepočítám Maloudu Diarru atd. a jestli měl Lyon nějaké přímé kopy tak si myslím že by je Juninho to jak hráli např.s Barcelonou tak sem si byl na 100% jistý že nedá ten gól z toho přímého kopu dal sice Lyonu k ničemu byl ale dal ho (myslíte že by ho dal Ronaldo játedy ne)tak doufáam že se Lyonu bude dařit a všichni příznivci je ženeme do předu Lyon!Lyon!Lyon! do toho!do toho!do toho! Kdo neskáče není Lyoňák hop hop hop!kdo neskáče není Lyoňák hop hop hop!Kdo neskáče není Lyoňák hop hop hop

Reagovat
smazaný uživatel

ano je to pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele