2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

SM Caen - Valenciennes FC 3:1

Steve Savidan vstřelil jednu branku svému bývalému zaměstnavateli a podílel se na vítězství Caen nad Valenciennes 3:1. Do sítě se také trefili Florentin a Eluchans. Za hosty pouze korigoval stav Slovák Šebo.

Všechno podstatné se odehrálo během první půlhodiny. Po 29 minutách na světelné tabuli svítilo skóre 3:0 a prakticky nebylo co řešit. První branka padla už po 180 sekundách, souhru jako z fotbalové učebnice, na jejímž konci byl Florentin, předvedli fotbalisté Caen.

Dvaadvacátá minuta přinesla krásný fotbalový moment v podání Savidana a také druhou branku v síti Penneteaua. Tvrdou střelou k tyči korunoval Savidan svůj velmi dobrý výkon v dresu domácích. Neuběhlo ani sedm minut a o osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Savidan našel milimetrovým pasem Eluchanse a ten přesnou hlavičkou poslal Valenciennes do kolen. Tři minuty před poločasovým hvizdem vstřelil čestný úspěch hostů Filip Šebo.

Druhá půle se "z povinnosti" jen dohrávala a domácí si už pohlídali vítězství 3:1.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele