13. kolo
08.11.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Le Havre AC 0:1

Caen utrpělo druhou domácí porážku v sezóně. Le Havre může vděčit Nicolasi Dieuzemu, který přesnou hlavičkou osm minut před koncem utkání rozhodl o výhře 1:0 svého týmu.

Le Havre sice získalo z venku v této sezóně pouze dva body, už v osmé minutě však domácímu Caen naznačilo, že si jde pro první výhru z venkovního prostředí v Ligue 1. Amadou Alassane předvedl skvělé rychlé sólo, po kterém z malého vápna mířil mezi nohy brankáře Planteho. Ten však předvedl skvělý zákrok a na poslední chvíli vyškrábl míč z brankové čáry.

Domácí zahrozili ve 20. minutě Stevem Savidanem, který ovšem svou nebezpečnou hlavičkou na gólmana Revaulta nevyzrál. Ve 41. minutě vypálil bombu z přímého kopu asi ze čtyřiceti metrů hostující Hassan Alla, jeho pokus mířil jen o centimetry vedle pravé tyče. Revault se na druhé straně naopak proti standardce Barzoly ohánět musel.

Deset minut po přestávce mělo Caen největší šanci utkání. Gomis nacentroval na Savidana, který připravil skvělou pozici pro Toudica, ale ten napálil jen levou tyč. Savidan měl také obrovskou příležitost v 68. minutě, jeho hlava po centru Toudica byla ale skvěle vytěsněna Reuvaltem.

Nakonec osm minut před koncem utkání diváci přece jenom branku viděli. Šťastnější ale byli určitě ti hostující, protože přesná hlava Dieuze po přímém kopu Ally zařídila Le Havre tři body ze hřiště Caen.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele