9. kolo
18.10.2008 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

SM Caen - Grenoble Foot 38 2:2

Do devátého Caen přicestoval nováček soutěže a jeho soused z tabulky Grenoble. Tyto dva celky spolu ještě nedávno sváděly bitvy v druhé nejvyšší francouzské soutěži a sobotní zápas byl vůbec jejich prvním vzájemným duelem v Ligue 1.

Po úvodních nudných minutách přišel z ničeho nic gól hostujícího celku. V 19. minutě vyslal Feghouli skvělou přihrávkou do samostatného úniku Akroura, který v zakončení neudělal žádnou chybu. Hosté se ale z vedení neradovali příliš dlouho. Poté, co Batlles zahrál v pokutovém území rukou, nařídil rozhodčí penaltu pro Caen. Úspěšným exekutorem se stal Savidan a ve 24. minutě tak byl stal 1:1.

Ke konci poločasu měli hosté ještě mnoho šancí, ani jednu z nich ale nedokázali využít a tak šli hráči do kabin za nerozhodného stavu.

Druhou půli pokračovali hostující fotbalisté v náporu. Do několika šancí se dostal Feghouli, domácí gólman Plante ale pokaždé dokázal jeho střelu zlikvidovat. Paradoxně to byli domácí, kterým se po hodině hry podařilo vstřelit druhý gól. Autor toho prvního zleva nacentroval na Florentina, který hlavou umístil míč přesně k tyči.

Hostující Grenoble ale není v letošní sezoně příliš zvyklý prohrávat. Čtvrt hodiny před koncem to potvrdil jednatřicetiletý útočník Moreira, který dokázal zužitkovat centr svého spoluhráče a nedovolil tak domácím Caen v tabulce předskočit Grenoble.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele