15. kolo
22.11.2008 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - AJ Auxerre 1:0

I v sestavě s hvězdným Savidanem, jenž ve středu zaznamenal svůj debut v národním dresu Francie, porazilo Caen po prohře s Le Havre a remíze s Nancy díky jediné brance Lemaitreho ze druhé půle v ne moc záživném zápase Auxerre 1:0.

Byli to ale hosté, kdo mohli skórovat poprvé. V šesté minutě Hengbart na křídle unikl všem svým strážcům, kteří mu následně koukali na záda, odcentroval přesně na Kamela Chafniho, jehož jeho střela letěla jen těsně nad. Na druhé straně byl v největší šanci první půle Nivet, jeho hlavičku gólman Riou zázračně zlikvidoval.

Pět minut po přestávce zahrozilo podobně jako v prvním dějství znovu Auxerre, domácí brankář Plante musel být v pozoru, když Oliechova hlavička byla hodně nablízku brankové konstrukci. Caen vstřelilo branku v 57. minutě, na tvrdou střelu hlavou Lemaitreho gólman Riou prostě neměl.

Deset minut před koncem utkání mohli hosté vyrovnat. Rumunský reprezentant Daniel Niculae se probil do šestnáctky, Planteho svou střelou nakonec překonal, na brankové čáře mu ale ve skórování zamezil Sorbon, takže Auxerre zaznamenalo již pátou porážku ve venkovním prostředí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele