32. kolo
19.04.2009 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Le Havre AC 3:0

Pařížané s posledním celkem tabulky Le Havrem nezaváhali. Rozdílná kvalita mezi oběma byla zkrátka patrná a domácí si zaslouženě připisují tři body za výhru 3:0. Protože Toulouse i Lille v sobotu prohrály, odpoutalo se PSG ze šesté příčky před ně na čtvrtou. Naopak hosté zůstávají na samotném dně, kde asi i do konce Ligue 1 zůstanou.

PSG sice utkání dominovalo, nicméně první šanci utkání si vytvořil soupeř. To když Noro prověřil připravenost gólmana Landreaua, jemuž se poslední utkání Poháru UEFA v ukrajinském Dynamu Kyjev moc nepovedlo. Pak už ale útočili pouze domácí. Nejprve Hoarau sklepl pro parťáka Giulyho, jehož volej z levačky letěla jen o centimetry nad branku. Giuly to následně zkoušel i pravačkou, ale ani tentokráte jeho pokus opět z voleje o píď nezamířil mezi tři tyče.

Gólman Landreau pak musel reagovat na střelu Ben Idira. Nakonec Park Princů čtyři minuty před koncem prvního poločasu rozjásal Giuly. Rothen mu dodal středem hřiště přesnou přihrávku do vápna a francouzský útočník podél Revaulta proměnil. Deset minut po přestávce zdvojnásobilo PSG vedení. Armand nacentroval lehce na Hoaraua, jenž vybojoval hlavou míč pro Rothena, a ten, ačkoli se dostal do nestřeleckého úhlu, se z blízkosti přece jenom nemýlil.

Sessegnon chtěl vstřelit třetí branku, avšak pálil vedle. Určitě se poté v závěru zápasu nezlobil, když gólově vyšla pěkná rychlá kombinace na tři dotyky z poloviny hřiště. Franquart zleva přihrál do běhu Hoarauovi, jenž se štěstím propasíroval míč pod Revaultem a připsal si svůj 17 gól ve francouzské lize.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele