7. kolo
27.09.2008 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Grenoble Foot 38 0:1

Leč nezaslouženě, hostující Grenoble si z Paříže veze všechny tři body. Děkovat mohou hosté hlavně svému brankáři Wimbéemu, jenž svůj tým po celý zápas držel nad vodou.

PSG mělo první šanci ve 20. minutě, jenže Guillaume Hoarau před gólmanem Wimbéem z blízkosti totálně selhal. Za několik okamžiků si blamáž Hoarau zopakoval znovu, když přihrávku Guilyho zužitkoval jen tak, že míč napálil do nohou hostujícího strážce branky. Domácí dominovali dále, Guilyho rána ze 36. minuty byla nakonec vytěsněna se štěstím na roh.

Ve druhé půli pokračoval pařížský klub v náporu a Stephane Sessegnon z trestného kopu opět nevyzrál na francouzského zkušeného gólmana. Těsně před tím, než hosté vstřelili gól, zablokoval Wimbée opět v utkání aktivního Hoaraua. V 76. minutě Sofiane Feghouli odvážně z běhu přihrál Nassimu Akrourovi, který střelou z dvaceti metrů překonal jinak příliš nezaměstnaného Landreaua.

Ačkoli mělo Paris SG většinu zápasu pod kontrolou a v závěru se ještě pokoušel srovnat odvážně střídající Fabrice Pancrate, z utkání nemá ani bod. Grenoble se tak dostal díky této výhře překvapivě na třetí místo za Marseille a Lyon, Paříž se propadla na jedenáctou příčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

psg vyhraje 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele