6. kolo
20.09.2008 21:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

OGC Nice - Le Mans UC 72 2:2

Dvoubrankový náskok dokázali prohospodařit fotbalisté Nice, kteří už po půlhodině hry vedli nad Le Mans 2:0. Hosté ale nehodili flintu do žita a nakonec vybojovali bod. Le Mans výrazně pomohl Hellebuyck, který si vstřelil vlastní gól. O remíze rozhodl čtyři minuty před koncem střídající Lamah.

Domácí Nice mělo skvělý úvod zápasu, vedoucí branku vstřelili svěřenci kouče Antonettiho už ve druhé minutě. Moulougui si pohrál s obranou hostů a předložil míč Faemu, který střelou ke vzdálenější tyči poslal Nice do vedení. Ve 20. minutě stálo při domácích štěstí, gólovou hlavičku Baala likvidoval na brankové čáře obránce Hognon. Celé situaci předcházelo špatné vyběhnutí brankáře Letiziho při rohovém kopu.

Druhý gól přidal domácí tým po půlhodině hry, Echouafni našel přesným pasem Remyho a ten přiblížil Nice k zisku tří bodů. Hosté se ale nevzdávali a první krůček na cestě za bodovým ziskem udělali po padesáti minutách hry. Hellebuyck se snažil odehrát míč před dotírajícím Stromstadem, ale míč zasáhl tak nešťastně, že skončil za zády překvapeného Letiziho. Le Mans nakonec dokázalo vybojovat bod, čtyři minuty před závěrečným hvizdem překonal z malé vzdálenosti gólmana domácích Lamah.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele