8. kolo
04.10.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Sochaux 1:1

Valter Birsa zařídil v zápase v Nice pro Sochaux alespoň bod, ale na odpoutání od spodní části tabulky to ještě nestačí. Sochaux je jedním z největších zklamání sezóny a za remízu 1:1 s Nice může být jen rádo.

Vedení zajistil domácím v 50. minutě Echouafni, v 73. minutě ovšem stačil vyrovnat Valter Birsa a rozhodl o dělbě bodů. Hosté dostali po deseti minutách hry první větší šanci, Boudebouzovu střelu ale gólman Letizi chytil. Domácí měli jinak v první půli jasnou převahu, zúročit v gól se ji ale nedařilo. Šanci měl hlavičkující Kanté, mířil ale vedle a ani o pět minut později nebyl Rémy úspěšnější.

Těsně před koncem první půle zkusil zdálky štěstí Hellebuyck, ani on ale brankáře Richerta nepřekonal. Pět minut po začátku druhé poloviny zápasu už se ovšem domácí z gólu radovali. Echouafni dostal míč a Richert už nestačil míči zabránit v cestě do sítě. V 71. minutě bylo ale znovu vyrovnáno. Birsa využil chyby obrany Nice a krásnou střelou překonal Letiziho. Sochaux i přes remízu 1:1 zůstává na spodních místech tabulky, Nice je deváté.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele