2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - AS Nancy-Lorraine 2:1

Gól Traoreho z 90. minuty rozhodl o tom, že všechny body zůstávají v Nice. Všechny důležité momenty se odehrály na konci obou poločasů, před poločasovou přestávkou vyrovnávali hosté z penalty, těsně před závěrečným hvizdem dokázali domácí strhnout vítězství na svou stranu.

Domácí tým začal nebojácně a v prvních minutách zápasu si vytvořil několik zajímavých šancí. Tu největší zahodil Mouloungui, který dostal od svých spoluhráčů perfektní přihrávku, se kterou si ale nedokázal poradit. Nice se dočkalo po půlhodině hry, Remy využil trestuhodné chyby Berenguera a tvrdou ranou doslova propálil Bracigliana ve svatyni hostů.

Nice mohlo do konce poločasu přidat ještě jednu branku, hosté působili neškodným dojmem, ale byli to právě oni, kdo se dočkal gólu. Jeunechamp faulovat v pokutovém území Fortuneho a sudí nařídil penaltu. Míč si vzal do své moci Gavanon a bez problému vyrovnal na 1:1.

I druhý poločas byl v režii domácích, v 55. minutě mohl poslat Nice do vedení Hellebuyck, ale ztroskotal na výborném zákroku brankáře Nancy. Závěr utkání přinesl drama, nejprve minutu před koncem domácí gólman Letizi bravurně zlikvidoval hlavičku Hadjiho. Rozuzlení zápasu přišlo o šedesát sekund později a opět se osvědčilo známé pořekadlo "nedáš, dostaneš". V obraně Nancy nastal zmatek, k odraženému míči se dostal Traore a vystřelil domácím tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele