19. kolo
20.12.2008 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Le Havre AC 3:1

Šestý zápas bez porážky v řadě si na své konto připsalo Lille. To dokázalo v posledním utkání v letošním roce před svými diváky porazit nováčka z Le Havre 3:1. A bylo to vítězství zasloužené, domácí měli herní převahu a po celé utkání byli lepším týmem, ale vítězná branka padla až deset minut před koncem.

Ve 14. minutě Lille předvedlo ukázkovou kombinaci, na jejímž konci byl Obraniak, ten ale trefil pouze brankáře Revaulta. Po půlhodině hry už byl útočník Lille úspěšnější, když využil přesné přihrávky Bastose a z těsné blízkosti branky otevřel gólovou listinu utkání. Jednobrankové vedení domácích vydrželo až do 61. minuty, kdy se hostům díky povedené střele Ally podařilo vyrovnat.

Lille poté stupňovalo svůj tlak a brankář Revault se mezi třemi tyčemi rozhodně nenudil. Skvělé zákroky musel vytáhnout proti přímému kopu Bastose nebo Emersonově střele. Rozhodující úder ale přišel až v poslední desetiminutovce. Nejprve po Bastosově rohovém kopu skóroval Cabaye a poslal domácí do vedení 2:1. Oba jmenovaní si své role v závěrečných momentech zápasu vyměnili, Cabaye viděl volného Bastose, předložil mu míč a ten bez problému upravil na konečných 3:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele