5. kolo
13.09.2008 19:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Toulouse FC 1:2

Le Mans na svou šňůru tří vítězství nenavázalo. V zápase proti Toulouse bylo horším týmem a už po dvaceti minutách hry, kdy hosté vsítili dvě branky, bylo prakticky rozhodnuto.

Už od úvodních minut se hrál pohledný fotbal. Za Le Mans byl ve skvělé příležitosti Ibrahima Camara, jehož střelu po rohovém kopu z voleje vytěsnil konečky prstů až gólman Carrasso. V 11. minutě se ovšem podral po levé straně hostující Braaten, nacentroval do pokutového území na guinejského rodáka Mansareho, který chladnokrevně zakončil.

Skvěle hrající Braaten v podstatě zařídil i druhou branku Toulouse o osm minut později. Opět se prosadil po levé straně, svou střelou otestoval gólmana Peleho, jenže ta se nakonec odrazila od obránce Ben Freje do sítě. Hosté tak šťastně vedli, nicméně svěřenci kouče Bertucciho dokázali do půle snížit. Deset minut před přestávkou zužitkoval hlavou centr Coutadeura záložník Le Tallec.

Toulouse pokračovalo v nepříjemném napadání a i ve druhém poločase bylo lepším týmem. Coutadeur poté, co dobře zakombinoval s Gervinhem, mohl sice vyrovnat, ale ztroskotal na brankáři Carrassovi. Po hodině hry mohli hosté svůj náskok pojistit, přímý kop Didota letěl jen těsně nad břevno. V 79. minutě byl M'Bengue zase skvěle vykryt brankářem Pepem.

Le Mans nemělo k vyrovnání blízko a Toulouse si odvezlo zasloužené tři body.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

le mans vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele