18. kolo
13.12.2008 19:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Girondins Bordeaux 1:3

Všechno podstatné v utkání Le Mans - Bordeaux se odehrálo až v druhém poločase. Hosty poslal do vedení Cavenaghi, na jeho gól dokázal odpovědět o sedm minut později Helstad. V 76. minutě ale zaúřadoval Chalmé, který vrátil Bordeaux jednobrankový náskok. Konečnou podobu utkání stanovil pár sekund před závěrečným hvizdem Jussie, který upravil na konečných 3:1 ve prospěch Bordeaux.

První poločas připomínal spíše šachovou partii, žádný tým nechtěl udělat chybu a hrálo se převážně ve středu hřiště, čtyři branky přinesla až druhá půle. Po hodině hry střílel Cavenaghi, na jeho pokus si gólman Le Mans sice sáhl, ale nedokázal míč vytěsnit mimo tři tyče.

Vyrovnávací branka Le Mans přišla o sedm minut později, Helstad si pohrál se dvěma obránci Bordeaux a střelou k protější tyči stanovil skóre na 1:1. Pěkný fotbalový moment přinesla 76. minuta, gólmana Pelého z velké dálky přehodil Chalmé a poslal Bordeaux do vedení. Třetí branku hostů vstřelil ve čtvrté minutě nastavení Jussie, kterého chytře vybídl ke skórování Chamakh.

Bordeaux tak ztrácí na vedoucí Lyon pouhé dva body, ale lídr tabulky hraje své utkání až v neděli, ve šlágru kola hostí Marseille. Fotbalistům Le Mans patří devátá příčka.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele