3. kolo
23.08.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AS Saint-Étienne 1:0

Norský útočník Helstad vsítil jedinou branku utkání proti St. Etienne a zajistil domácím tři body.

Tvrdý zápas, který se odehrával převážně ve středu hřiště, příliš gólových šancí nenabídl. Poprvé zahrozil Le Tallec, který ale nabídku ke skórování nevyužil. Za hosty zahrozil Feindouno, domácí obrana mu nechala příliš prostoru ve vápně, ale jeho střela našla náruč gólmana Rocheho. Gól na kopačkách měl také Frej, jeho tvrdý pokus bravurně zlikvidoval brankář St. Etienne.

Rozhodnutí padlo před koncem první půle, Le Tallec přesně přihrál Stomstadovi a ten z hranice vápna prostřelil brankáře hostů. St. Etienne se poté snažilo vyrovnat, ale Feindouno dalekonosnou střelou domácího gólmana nedokázal překvapit. Stomstad těsně přek koncem zápasu využil díry v obraně St. Etinenne a chtěl přidat druhou branku, ale tváří v tvář gólmanovi Vivianimu ztroskotal. I přesto si domácí tým udržel těsné vedení 1:0 a získal tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele