11. kolo
29.10.2008 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AJ Auxerre 0:2

Le Mans překvapivě prohrálo v 11. kole Lique 1 s Auxerre 0:2 na domácím hřišti a potvrdilo, že je mnohem lepší na hřištích soupeřů než doma. O výsledku utkání rozhodl Dennis Oliech, který se trefil v prvním poločase dvakrát, během čtyř minut. Le Mans skončila díky této prohře, pětizápasová šňůra bez prohry. Naopak Auxerre si připsalo plný bodový zisk po třech utkáních.

Hosté se museli v zápase obejít bez svého útočníka Ireneusze Jelena, který se zranil o víkendu v zápase s Lyonem a mimo by měl být až tři měsíce. První šance přišla již v 6. minutě, když měl hostující Daniel Niculae velkou šanci. Jeho střelu však vyrazil brankář domácích Yohan Pele. V další šanci se objevil Jean Pascal Mignot, ale jeho lob Pele vystihl.

První šance Le Mans přišla až ve 26. minutě, kdy měl velkou šanci Ludovic Baal, ale jeho šance zůstala nevyužita. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 35. minutě přihrál Thomas Kahlenberg do pokutového území volnému Oliechovi, ten se obtočil kolem brankáře domácích a poté již nebylo problém skórovat. Již za tři minuty to bylo o dva góly. Steven Langil obral o míč domácího Keitu, přihrál Oliechovi a ten hlavou nedal šanci brankáři domácích. Auxerre vedlo 2:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Ve druhém poločase se hosté zaměřili na nepropustnou obranu. Ačkoliv domácí hráči bojovali, nedařilo se jim překonat brankaře hostí Rioua. S postupem času navíc přicházela nervozita na kopačky domácích. Naopak na druhé straně mohl zkompletovat hatrick Oliech, ale jeho střela šla vedle.

Utkání tak skončilo překvapivou výhrou Auxerre, které si v tabulce polepšilo o jedno místo a je na 11. příčce, zatímco Le Mans kleslo na pátou.

Autor: Aleš Cahlík / www.football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele