14. kolo
15.11.2008 19:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Hoarau potopil své

Pikantní náboj měl souboj pro hostujícího Guillaumeho Hoaraua, který v létě přestoupil do PSG právě ze svého milovaného klubu Le Havre. Dlouho se nevědělo, zda-li kvůli tomu nastoupí. V základní jedenáctce se nakonec objevil a Paříži se to vyplatilo. Hoarau totiž vsítil dvě branky.

Muž zápasu, kanonýr Guillaume Hoarau, poslal PSG do vedení už po osmnácti minutách. Čtyřiadvacetiletý útočník střílel nebezpečně mimo po spolupráci s Clementem už ve 4. minutě, gólově se však prosadil až poté, co se krkolomně a s trochou štěstí trefil hlavou. Nejprve nastřelil levačkou tyč, k míči se najednou dostal spoluhráč Armand, který centrem zpátky vrátil tentokráte už skórujícímu Hoarauovi.

Ve 32. minutě hosté svůj náskok navýšili. Clement přihrál na pravou stranu pokutového území Giulymu a ten střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře Revaulta podruhé. Domácí Alassane o čtyři minuty později mohl snížit, a ačkoli ho Landreau vychytal, po změně stran se ve 48. minutě přece jenom radoval z gólu.

Lesageho rohový kop ho našel na bližší tyči přesně hlavičkujícího. Po hodině hry cinkla rána Sammyho Traoreho o tyč, nakonec PSG potvrdilo tři body v 90. minutě, když byl Peguy Luyindula sražen brankářem Revaultem a kopala se penalta. Tu proměnil Horeau, jenž už má tak na svém kontě osm ligových branek. Trenér Le Guen pak Hoaraua těsně poté vystřídal, aby si mohl francouzský útočník užít ovace na svém Stade Jules Deschaseaux.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele