6. kolo
20.09.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Le Havre AC - Olympique Lyon 0:1

Jediný gól z penalty rozhodl o hubeném vítězství Lyonu na hřišti Le Havre. Úspěšným střelcem byl na konci první půle Ederson. Hosté dohrávali utkání v deseti lidech, v druhém poločase byl vyloučen Govou.

První šanci utkání měli hosté, Ederson posadil míč z rohového kopu přesně na hlavu Govoua, ale domácí gólman vytáhl proti jeho pokusu perfektní zákrok. Le Havre zahrozilo o několik minut později, dalekonosná střela Fontaineho jen o milimetry minula branku Lyonu. Hosté znovu vystrčili růžky po půlhodině hry, ale Mensahova hlavička skončila v náručí gólmana Revaulta. Jedinou branku přinesla situace ze 45. minuty. Gillet stáhl ve vápně Piquionne a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Ederson.

Na začátku druhé půle mohl zdvojnásobit vedení Lyonu znovu agilní Ederson, ale jeho střela mířila nad branku. V 66. minutě hrubě fauloval Govou a byl po právu vyloučen. I přesto se Lyon dostal do gólové šance, ale Benzemu vychytal Revault. Domácí se snažili využít početní převahu a vstřelit branku, to se jim ale nepovedlo a prohráli 0:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lyon vyhraje 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele