12. kolo
02.11.2008 17:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

První venkovní výhra pro Monako

Divoký zápas s mnoha šancemi nakonec skončil zaslouženou výhrou pro hostující Monako, které bylo v zápase rozhodně nebezpečnějším mužstvem. Le Havre tak díky prohře 2:3 zůstává stále na předposlední pozici.

První šanci utkání měl hostující Park ve 12. minutě po průniku do pokutového území, o několik chvilek později Korejec sám gólmanovi Reuvaltovi hodně zatopil. Monako se dostalo do vedení o osm minut později, plachtící centr po rohovém kopu Molla zužitkoval na přední tyči Cufre.

Revault následně musel v krátkém rozmezí ve 24. a 26. minutě opět zasahovat dvakrát proti Parkovi, domácí zahrozili Lesageem, který prošel kolem dvou svých strážců, ale následně ztroskotal na brankáři Ruffierovi. Ve 41. minutě Monako svůj náskok zvýšilo. Díky Alonsovi a Adrianovi předvedlo hezkou kombinaci, po níž snadno do sítě poslal míč neobsazený Licata.

Na začátku druhé půle padly dva rychlé góly. Ve 48. minutě snížil svou první trefou v Ligue 1 teprve devatenáctiletý mladík Nestor, který po překrásném pasu od Ben Idira nedal svou střelou z voleje gólmanovi Ruffierovi šanci. Jenže Le Havre se z vedení neradovalo příliš dlouho, ani ne za minutu se po centru Alonsa dočkal branky velice aktivní Park.

Po celý zápas zaměstnaný Revault následně vychytal pokusy Licata, v 60. minutě nakonec dal Le Havre naději Alassane, který dorazil vyraženou střelu Lesageho za Ruffierova záda. Když se však za domácí nepodařilo skórovat střídajícímu Allaovi a na druhé straně znovu Parkovi, radoval se knížecí klub z první výhry v sezóně na hřišti soupeře.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele