27. kolo
07.03.2009 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - SM Caen 2:1

Grenoble se posunul do horní poloviny tabulky po velmi těsné výhře nad Caen, které tak zůstává těsně nad bránou sestupu a jeho situace se začíná stále více komplikovat. Grenoble vedl po půlhodině hry téměř až do konce zápasu, ovšem pět minut před hvizdem bylo srovnáno a vypadalo to, že si hosté odvezou cenný bod. Nicméně v poslední minutě nastavení se stal hrdinou Larsen Touré.

Utkání přineslo mnoho zajímavého a fanoušci se jistě museli náramně bavit, bylo to velmi vyhrocené. K tomu viděli brzké vyloučení a góly v samém konci duelu. Caen hraje ve velmi špatné formě a stále tabulkou klesá. Jedna série stále pokračuje, jiná, ta méně cennější, je ovšem aspoň pro malou útěchu přerušena.

Caen nevyhrálo v lize dvanáctkrát po sobě a blíží se absolutnímu maximu celého ročníku Ligue 1. Dalo ale po šesti zápasech půstu branku a nyní se tak může odrazit k lepším zítřkům. Už v 10. minutě utkání výrazně ovlivnila červená karta, kdy zatáhl za záchrannou brzdu v poslední možnou chvíli Gregory Leca a poslal k zemi unikajícího Pierra Boyu.

Od této chvíle Grenoble tlačil a po půlhodině hry se tedy dočkal zaslouženého úspěchu. Před avizovaným gólem stačil brankář hostů Vincent Plante zkrotit balón po volném kopu Laurenta Courtoise před dotírajícím Elliotem Grandinem, pak už ovšem "pohroma" nastala. Po nahrávce Courtoise uklidil do prázdné klece důrazný Paillot.

Hosté se ve druhém poločase museli obejít bez kouče Francka Dumase, který byl kvůli nepříčetnému chování vykázán rozhodčími na tribunu. V první možnosti se ocitl hlavičkující Bostjan Cesar, ten však branku Caen o pár centimetrů minul. Na druhé straně kontroval Julien Toudic, skvělý zákrok předvedl gólman Gregory Wimbee.

Caen se postupem času začalo na Wimbeeho více tlačit a dočkalo se zaslouženého úspěchu. Tvrdou ránu vyslal Anthony Deroin a vymetl pavouky v šibenici, k údivu všech bylo srovnáno. Poslední slovo ovšem měl Toure, ve třetí minutě nastavení zužitkoval hlavou rohový kop Laurenta Batllese - 2:1. Příště hraje Grenoble doma se St.Etienne, Caen přivítá Lille.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele