11. kolo
29.10.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Lille OSC 0:0

Ačkoli bylo Lille celý průběh zápasu lepším týmem, z Grenoblu si odváží pouze bod za bezbrankovou remízu. V nastaveném čase mu chyběl i kousek štěstí, kdyby Balmontův poukus neorazítkoval jen břevno.

Nejprve našel hostující Cabaye Balmonta, který však svou střelou síť nerozvlnil. Cabaye byl jedním z nejaktivnějších hráčů na hřišti a jeho pokus z dvaceti metrů skvělým zákrokem vyrazil až zkušený Wimbée. Brankář Grenoble musel o čtrnáct minut později předvést své umění také proti dalekonosnému voleji Debuchyho i následně proti přímému kopu Obraniaka, autora dvou branek z minulého utkání proti Caen.

Grenoble poprvé výrazněji zahrozil v 58. minutě, Laurent Batlles svou dělovkou z přímého kopu hodně vystrašil brankáře Malickiho. Jinak ovšem bylo Lille stejně jako v první půli v ofenzívě nebezpečnější. Bastos vyslal do šance Obraniaka, jenž konečně vystřelil mezi tři tyče, jenže mezi nimi byl též po celý zápas skvěle chytající Wimbée.

Gólman Lille Malicki neměl příliš práce, ovšem deset minut před koncem nesměl ztratit koncentraci, když se v dobré příležitosti ocitl Batlles. Těsně před koncem utkání nakonec mohli hosté strhnout vítězství na svou stranu, střelu střídajícího Hazarda ale opět zlikvidoval Wimbée a již zmiňované břevno zachránilo domácím alespoň remízu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele