19. kolo
20.12.2008 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Le Mans UC 72 2:1

Fotbalisté Grenoblu si po šňůře osmi zápasů bez výhry na své konto připsali tři body za vítězství 2:1 nad Le Mans. Po půlhodině zápasu se trefil Baning, na 2:0 zvyšoval v úvodu druhé půle Paillot. Le Mans stačilo pouze výsledek jednou brankou kosmeticky vylepšit, navíc v 90. minutě se nechal vyloučit hostující Frej.

Domácí tým nedokázal skórovat v šesti posledních zápasech v řadě. Střeleckou nemohoucnost překonal po více než deseti hodinách půstu Baning, který ve 43. minutě otevřel skóre zápasu. Jeho první střelu dokázala sice obrana Le Mans zablokovat, míč se ale k domácímu středopolaři šťastně vrátil zpátky a napodruhé už jej 24letý Kamerunec dokázal dopravit do sítě.

Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Na ukazateli svítila 47. minuta a domácí se radovali z dvoubrankového vedení. Na centr si nejvýše vyskočil Paillot a tvrdou hlavičkou nekompromisně upravil na 2:0.

Le Mans připravilo rychlou odpověď, o osm minut později tvrdě vystřelil Gervinho, jeho střelu dokázal gólman Le Crom vyrazit pouze před sebe do míst, kde stál Maiga. Toho čekal snadný úkol, z malé vzdálenosti pohodlně dopravit míč do sítě. Závěr utkání přinesl pouze vyloučení Freje, který fauloval, a druhá žlutá karta v zápase znamenala předčasný odchod do kabin.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele