4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - AS Monaco 1:0

Nováček soutěže Grenoble je doposud velkým překvapením. Ve svém čtvrtém zápase v Ligue 1 získal další tři body za výhru nad knížecím týmem z Monaka.

Na první šanci zápasu si diváci museli počkat až do 15. minuty. Záložník Monaka Juan Pablo Pino vypálil nebezpečnou střelu, kterou gólman domácích Wimbee pouze kontroloval. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, navíc se jednalo o odpověď gólovou. Martial Robinson poslal centr do šestnáctky, kde ho Nassim Akrour připravil pro Daniela Moreiru. Ten se z blízka nemýlil a v 19. minutě tak otevřel skóre – 1:0.

Domácí mohli svůj náskok ještě navýšit, když těsně před koncem prvního poločasu vyslal dělovou ránu z přímého kopu Robin. Brankář hostů byl ale pozorný a střelu dokázal vyrazit.

Do druhého poločasu vběhli hostující hráči mnohem aktivněji. Již dvě minuty po počátečním hvizdu se do šance dostal Fréderic Nimani, jeho volej ale branku netrefil. Další šance přišla až po hodině hry. Pěknou kombinaci domácích hráčů zakončoval opět aktivní Robin, gólman hostů Ruffier ale dokázal zareagovat a udržel jednogólové manko. Hosté měli ještě tři minuty před koncem dobrou příležitost na vyrovnání, když střelu ze standardní situace dokázal gólman Wimbee pouze vyrazit před dorážejícího Alexandra Licatu. Zkušený gólman ale svou chybu dokázal napravit a pokus z bezprostřední blízkosti dokázal zlikvidovat.

V zápase s minimem šancí dopadl lépe pro domácí celek. Monaku se za celý zápas nepodařilo ani jednou vystřelit na branku, a také proto odjíždí z Grenoblu bez bodů.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda týhle prohry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele