1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - SM Caen 2:1

Těsné vítězství 2:1 si na své konto připsali fotbalisté Bordeaux. Hosté z Caen už od 14. minuty vedli, domácím se podařilo po změně stran vyrovnat a rozhodující branka z kopačky Cavenaghiho přišla deset minut před koncem zápasu.

Ve 14. minutě hosté pořádně zaskočili obranu Bordeaux a ujali se vedení. Přesnou Savidanovu přihrávku přetavil v gól Nivet. O deset minut později se před brankou ocitla ta samá dvojice, tentokrát zakončoval Savidan, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče. První šance domácích přišla až po půlhodině hry, tvrdou střelu Wendela na poslední chvíli zachraňoval Plante. Bordeaux těsně před koncem poločasu zahrávalo sérii rohů a dostalo fotbalisty Caen pod tlak, ale branku vstřelit nedokázalo.

To se změnilo až v 54. minutě, Wendel přesnou přihrávkou našel Gourcuffa a ten přesnou střelou k tyči srovnal skóre zápasu. Rozuzlení přišlo deset minut před koncem, k přímému kopu se postavil aktivní Wendel a ten "posadil" gólovou přihrávku na hlavu Cavenaghiho, který domácím vystřelil cenné tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bordeaux zvitezi 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele