3. kolo
24.08.2008 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - FC Nantes 2:0

Bordeaux splnilo roli favorita a doma porazilo nováčka z Nantes 2:0. Již v šesté minutě se z penalty trefil Cavenaghi, výhru domácích pak pojistil Fernando.

Úřadující vicemistr chtěl dát zapomenout na porážku ze hřiště PSG a podařilo se mu to již v šesté minutě. Pronikajícího Belliona v pokutovém území poslal na zem hostující brankář Heurtebis a kopala se penalty. Té se ujal Cavenaghi a s přehledem poslal gólmana na opačnou stranu - 1:0.

O čtyři minuty později Heurtebis zneškodnil hlavičku Belliona po centru Wendela. Až poté se začali osmělovat rovněž hosté. V 18. minutě pálil z nadějné pozice nepřesně Keseru, tentýž hráč pak o čtrnáct minut později zkoušel štěstí z trestného kopu a Rame musel ukázat své kvality. Chvíli poté se vyznamenal rovněž Heurtebis, který za svá záda nepustil pokus Belliona.

Domácí si po změně stran hlídali svůj náskok a soupeře do vážnějších šancí nepouštěli. V 57. minutě uvolnil Bellion Gouffrana a ten se ocitl sám před brankářem, v zakončení ovšem selhal a přestřelil. Ve stejných místech skončila i hlavička Fernanda po rohovém kopu Wendela z 81. minuty, a tak si fanoušci na pojišťující branku museli počkat ještě dalších pět minut, kdy si oba protagonisté předcházející akce své role zopakovali. Wendel zahrál rohový kop, na přední tyč si naběhl Fernando a definitivně rozhodl o majiteli tří bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasná jedna, 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele