7. kolo
28.09.2008 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Saint-Étienne 1:1

Překvapivý výsledek přineslo poslední utkání 7. kola nejvyšší francouzské ligy. Bordeaux v něm pouze remizovalo se St. Etienne 1:1. Hosté se ujali vedení po půlhodině hry, domácí tým vyrovnal až v druhém poločase. Na konci prvního dějství navíc Cavenaghi neproměnil pokutový kop.

Velkou gólovou příležitost měl v úvodních minutách Cavenaghi, ale jeho prudká střela byla zlikvidována gólmanem hostů. Poté udeřilo St. Etienne, Payet využil chyby domácí obrany a přízemní střelou ke vzdálenější tyči otevřel gólový účet zápasu. Bordeaux dostalo možnost na vyrovnání skóre na konci první půle, Perrin stáhl ve vápně soupeřova hráče a kopala se penalta. Míč si postavil agilní Cavenaghi, ale trefil pouze břevno.

Cavenaghi napravil své zaváhání v 57. minutě, kdy hlavou do sítě usměrnil přesný Gourcuffův centr. Na domácím týmu bylo vidět, že by si rád na své konto připsal tři body, ale obrana St. Etienne statečně vzdorovala. Největší šance Bordeaux přišla dvacet minut před koncem, již překonaného brankáře Vivianiho zastoupil na brankové čáře Tavlaridis a zabránil tak Cavenaghimu k přidání druhého gólu. Hosté remízový stav už dokázali do konce střetnutí udržet a odvážejí si bod za remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bordeaux vyhraje 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele