4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

FC Nantes - Le Mans UC 72 1:4

Nováček Ligue 1 z Nantes nezačal soutěž zrovna nejlépe. Z dosavadních tří zápasů dokázal vytěžit pouze jeden bod a ani čtvrtý duel pro něj neskončil dobře. Domácí prohra 1:4 s ambiciózním Le Mans se určitě nedá řadit k úspěchům letošní sezony.

Domácí celek nezačal zápas špatně. První šanci ale prováhala nová posila do útoku Ivan Klasnič, kterého z úhlu vychytal hostující gólman. O sedm minut později se ale již skóre měnilo. Domácí David de Freitas skvěle zahrál rohový kop a senegalský záložník Guirane N’Daw si s nabídnutou šancí dokázal poradit. Hráči Nantes se ale dlouho neradovali, již o dvě minuty později přišlo vystřízlivění z kopačky Thorstena Helsteda. Skvěle totiž zafungovala norská spolupráce v týmu Le Mans, když záložník Stromsad poslal parádní míč na volného Helsteda, který neměl problémy se zakončením – 1:1. V nastaveném čase první půle ještě dokázal hostující celek strhnout vedení na svou stranu. Maiga se znenadání objevil sám v pokutovém území a skvělou střelou do šibenice nedal gólmanovi šanci.

Po změně stran pokračoval tým ze středu Francie v náporu. Další šanci nevyužil střelec druhého gólu hostů Maiga, kterého skvěle vychytal Heurtebis. Nejblíže k navýšení náskoku měl ale Anthony Le Tallec, jeho skvělý volej ale skončil pouze na tyči. Hosté se nakonec přeci jen dočkali. Střelcem třetího gólu se stal Mathieu Coutadeur, který využil skvělého centru Gervinha a chladnokrevně zakončil. Sám Gervinho se v nastaveném čase také zapsal na střeleckou listinu a zpečetil tak výhru Le Mans 4:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hiko

Norská dvojice Strømstad - Helstad vybojuje hostům minimálně bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele