19. kolo
20.12.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - FC Sochaux 1:1

Až poslední desetiminutovka rozhodla o dělbě bodů mezi Nantes a Sochaux. Hosté se sice v 70. minutě zásluhou Erdinga ujali vedení, ale čtyři minuty před koncem zápasu zaúřadoval Capoue, který fantastický volejem upravil skóre na konečných 1:1.

První gólovou šanci měl na kopačkách Klasnič, který si zpracoval dalekonosný autový hod a nebezpečně vypálil. Jeho pokus se opřel o levou tyč branky Sochaux. Po půlhodině hry nebezpečně pálil Da Rocha, ale jeho střelu dokázal brankář Sochaux Richert konečky prstů vyrazit do bezpečí. Těsně před koncem první půle zahrozili znovu domácí, Djordjevic si však vylámal zuby na výborném Richertovi v brance hostů.

Sochaux se osmělilo až v deváté minutě druhého dějství, přímý kop Isabeye se snesl na hlavu Privata, který prudkou hlavičkou orazítkoval břevno domácí svatyně. Velkou naději na vítězství dal hostům Erding, který v 70. minutě poslal Sochaux do vedení. Vidina zisku tří bodů zhasla hostům čtyř minuty před koncem zápasu, střídajíc Abdoun poslal Capouemu nadýchaný centr a ten perfektním volejem vystřelil domácím bod za remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele