15. kolo
23.11.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - AS Nancy-Lorraine 0:1

Velkého množství neproměněných gólových šancí mohou litovat fotbalisté Nantes. Hosté totiž v čele s výborným gólmanem Braciglianem dokázali proměnit jednu z pouhých dvou střel na branku Nantes a domů si vezou tři body za těsnou výhru 1:0.

Po osmi minutách hodil do vápna dlouhé autové vhazování N'Daw, míč doputoval až ke Klasničovi, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. N 'Daw zásoboval své spoluhráče výbornými přihrávkami, o pár chvil poslal do gólové šance Bagayoka, toho ale vychytal brankář Nancy. Po půlhodině hry nebezpečně hlavičkoval domácí Bagayoko, Bracigliano byl překonán, ale hosty zachránila dobře postavená branková konstrukce. Dvě minuty před poločasovým hvizdem se ve své třetí brankové příležitosti objevil po přihrávce Klasniče Bagayoko,jeho pokus mířil těsně vedle horního růžku branky Nancy.

V druhé půli se dalekonosnou střelou prezentoval N' Daw a po něm zkoušel štestí Klasnič. Ani jeden z dvojice domácích hráčů však nedokázal překonat Bracigliana. Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe a z jedné vážnější šance za celý zápas vstřelili vítěznou branku. Běžela 72. minuta, na Berenguerův centr si naskočil Hajdi, který tvrdou hlavičkou překonal domácího gólmana Alonza. Z pořádného šoku se už domácí fotbalisté nedokázali do konce utkání probrat a s Nancy prohráli 0:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele