21. kolo
17.01.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Lorient - Valenciennes FC 1:1

Remízou 1:1 skončilo střetnutí mezi domácím Lorientem a Valenciennes. Hosté se po půlhodině hry dostali do vedení, Lorient dokázal v závěru první půle vyrovnat na 1:1. Tento stav vydržel až do konce utkání a oba celky si rozdělily po bodu.

První gólovou příležitost měli na kopačkách domácí. Na přímý kop, který rozehrával Vahirua, si nejvýše naskočil Ciani, ale jeho hlavičku dokázal gólman Valenciennes zneškodnit. Penneteau se v brance hostů nenudil ani o chvíli později, kdy se ho nadvakrát snažil překonat Obertan.

První gól padl ale do sítě domácích, fotbalisté Valenciennes dokázali jednu ze svých mála šancí přetavit ve vedoucí branku. Běžela 27. minuta, míč se dostal k Darchevillovi, který prudkou střelou nedal Audardovi v domácí svatyni žádnou šanci.

Skóre se do konce poločasu měnilo ještě jednou, tentokrát k radosti domácích fanoušků. Dvě minuty před přestávkou napodobil Darchevilleho "gólem jako přes kopírák" domácí Ciani a vyrovnal na 1:1.

Po dvou minutách druhé půle mohl jít Lorient do vedení, Vahirua ideálně předložil míč Amalfitanovi, s jeho prudkou střelou si ale gólman Valenciennes věděl rady. Největší šanci hostů v druhém dějství měl Darcheville, avšak jeho pokus jen o pár centimetrů minul domácí branku. Poté se hra přenesla převážně do středu hřiště a ani jeden z týmů se do konce utkání nedokázal gólově prosadit. Duel tak skončil smírně 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele