38. kolo
30.05.2009 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Lorient - Le Mans UC 72 1:1

Střetnutí Lorientu a Le Mans svého vítěze nenašlo. Oba celky si rozdělily po bodu za remízu 1:1. Hosty poslal do vedení v úvodu zápasu Helstad, na domácí straně vyrovnával deset minut před koncem poločasu Ciani.

První gól zápasu padl v 17. minutě, Gervinho našel milimetrovou přihrávkou Helstada, a ten dokázal pod padajícím gólmanem Audardem poslat míč do branky. Domácí, na nichž bylo vidět, že v tomto zápase již o nic nehrají, se vyrovnání dočkali ve 36. minutě. Na centr po rohovém kopu si nejvýše vyskočil Ciani a prudkou hlavičkou rozvlnil síť za zády brankáře Pelého.

Lorient se mohl po hodině hry dostat i do vedení. Ciani se objevil ve stejné situaci, z jaké dal první gól, tentokrát ale dokázal Pelé jeho pokus vyrazit na tyč. Hosté chtěli strhnout vítězství na svou stranu v závěru zápasu, ale Le Tallec nedokázal ani jednu ze svých dvou dobrých příležitostí proměnit ve vítězný gól. Oba soupeři se tak rozloučili remízou 1:1.

Lorient je v konečné tabulce na 10. místě, Le Mans skončilo až na 16. pozici - pouhé tři body od sestupového pásma.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele