8. kolo
04.10.2008 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Girondins Bordeaux 1:2

Fernando Menegazzo dvěma góly v rozmezí 180 sekund zajistil Bordeaux vítězství. Domácí sice po hodně hry vstřelili úvodní branku zápasu, ale o deset minu později bylo vše jinak.Menegazzovi stačily tři minuty, aby otočil skóre utkání.

V první půli spálil domácí výběr řadu šancí, Jouffreho střela mířila jen těsně vedle, Gameirův pokus dokonce mířil do tyče. Hosté zahrozili jen jednou, po půlhodině hry zkoušel štěstí Cavenaghi,ale jeho projektil směřoval do míst, kde stál domácí gólman.

Branky začaly padat až po změně stran, Ciani využil dobře zahraného rohového kopu a z těsně blízkosti poslal domácí tým do vedení. V 66. minutě dal o sobě poprvé vědět Menegazzo, který ranou k tyči srovnal stav utkání. Ten samý hráč o tři minuty později zajistil Bordeax všechny tři body, když střelou z hranice šestnáctky otočil vývoj zápasu. Hosté mohli ještě v závěru přidat gólovou pojistku, ale Gourcuffův přímý kop dokázal domácí gólman zneškodnit.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele