10. kolo
26.10.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Grenoble Foot 38 0:2

Účastník Poháru UEFA, St. Étienne, jenž ve čtvrtek zdolal dánskou Kodaň, doma nestačil na Grenoble, které si tak připsalo již třetí výhru z venkovního prostředí. Tým kouče Laurenta Rousseyho by si však za svůj výkon alespoň bod zasloužil.

Domácí začali nejhůře, jak mohli. Už ve druhé minutě utkání si srazil střelu Moreiry do vlastní sítě Benalouane. Přesto byli prakticky celou první půli nebezpečnější. Befatimbi Gomis se dostal za obranu Grenoble po dlouhém pasu, jenže zkušený brankář Wimbée si nakonec s jeho šancí poradil. Hostující brankář pak byl ještě ve 41. minutě podroben dalšímu testu, to když Payetův centr panicky likvidoval nadvakrát v pokutovém území.

Moreira sedm minut po přestávce z dvaceti metrů z přímého kopu zkoušel štěstí, na druhé straně se Wimbée vytáhl proti pokusu Gigliottiho a za tři minuty musel zasahovat v dobré šanci Geoffreymu Dernisovi. Grenoble mohlo pojistit vítězství v 66. minutě, ale dalekonosná bomba Romaa nakonec skončila jen na břevně. Když však Djedje hlavou zužitkoval v 82. minutě rohový kop Batllese, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele