15. kolo
23.11.2008 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - Le Mans UC 72 3:0

Kdo chtěl v nedělní podvečer vidět všechny branky Monaka, tomu stačilo pobývat na stadionu pouze v rozmezí 47. a 52. minuty. V tomto časovém úseku dokázal knížecí klub vsítit dva góly, třetí si hosté vstřelili sami. Navíc ve 40. minutě Monako zahodilo pokutový kop.

První poločas se nesl v duchu několika slibných příležitostí na obou stranách. Monako zahrozilo ve 13. minutě, Adriano ale gólmana hostů neprostřelil. O pár chvil si míč vyměnil Le Tallec s Gervinhem a z jejich spolupráce byla dobrá branková šance na straně Le Mans. Domácí gólman Roma však byl připraven a Gervinhovu střelu zneškodnil. O vzrušení se pět minut před poločasovým hvizdem postaral Baal, který ve vápně fauloval Licata a pískala se penalta. K exekuci se postavil Cufre, jeho pokus však mířil nad břevno a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Brankovou smršť přinesl úvod druhého poločasu, nejprve si Alonso pohrál s dvěma obránci Le Mans a pohodlně skóroval. O minutu později to bylo už o dva góly, Meriemův přímý kop si pod tlakem dobíhajících útočníků Monaka srazil do vlastní sítě André. Třetí a definitivní hřebíček do rakve přidal v 52. minutě Licata, který překrásnou střelou ukončil veškeré naděje na bodový zisk hostů. Poté se utkání vyloženě dohrávalo, domácí si užívali vítěznou euforii, naopak hosté by se nejraději už viděli v kabině.

Knížecí klub z Monaka si připsal tři body za vysokou výhru 3:0 a v tabulce je na 12. příčce. Hosté jsou na místě desátém.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele