18. kolo
13.12.2008 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

PSG zařídil výhru Sessegnon

Hostující trenér Paul Le Guen oslavil svůj 100. start na lavičce Paris SG výhrou v Auxerre, které tak zaznamenalo už osmou porážku v sezóně. Hrdinou zápasu byl Stéphane Sessegnon, jenž dvěma góly pomohl k těsné výhře 2:1, díky které je jeho tým alespoň do soboty na třetím místě.

Už v páté minutě padla první branka zápasu. Hostující Rothen si při zahrávání standardní situace vybral Armanda, ten následně dodal míč na bližší tyč na úplně volného Sessegnona, jenž pohodlně skóroval do poloodkryté branky.

Auxerre mělo první šanci zápasu o 13 minut později, ale Kevin Lejeune si po centru od Quercia na vzdálenější tyči neporadil moc dobře a branku minul. O osm minut později udeřilo podruhé Paris SG, opět šikovným záložníkem Sessegnonem. Svůj fotbalový um předvedl při překrásné gólové sóloakci, dva obránce pohodlně obešel a s ještě větším přehledem zavěsil za Riouova záda.

Domácí zahrozili ještě ke konci prvního poločasu. Kahlenberg zakombinoval s Chafnim, balón poté převzal zpoza vápna Quercia, jehož přízemní střela však minula Landreauovu branku o decimetry.

Deset minut po půli odcentroval Rothen na pařížského kanonýra Hoaraua, ale jeho hlavička směřovala nad branku. Na druhé straně prověřil připravenost Landreaua aktivní Quercia, ale hostující brankář jeho střelu lapil. O minutu později pálil hlavou po rohovém kopu do břevna spoluhráč Niculae, který má letos prostě v koncovce smůlu.

Takže Auxerre přerušilo střelecký půst po 416 minutách v 87. minutě, kdy se po faulu pařížského Traorého, bývalého hráče Auxerre, na Oliecha trefil z nařízené penalty Cedric Hengbart. Na vyrovnání to však už nestačilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 body pro PSG!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele