1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - FC Nantes 2:1

Nováček z Nantes zahájil novou sezónu prohrou, v sobotním podvečeru nestačil na fotbalisty Auxerre a domů si veze porážku 1:2.

Hosté si za první poločas vypracovali několik velmi slibných příležitostí, ale z žádné z nich nedokázali skórovat. Nejprve Rioua v domácí brance pořádně vystrašil Faty, o několik chvil později pálil nebezpečně Klasnič . První gólový okamžik střetnutí přinesla až 36. minuta, domácí tým poslal do vedení Jelen.

Nantes srovnalo skóre zápasu v 68. minutě, De Freitas se prezentoval dalekonosnou střelou, na kterou neměl domácí brankář žádný nárok. Remízový stav vydržel pouhé čtyři minuty. Lejeune našel přesným centrem Querciu, který s přehledem zajistil domácím vítězství. Povedený start domácích ukazuje, že fotbalisté Auxerre neponechávají nic náhodě a chtějí se vyhnout záchranářským pracím, jak tomu bylo v minulé sezóně. Nantes se představilo v dobrém světle, hosty může mrzet neproměňování šancí, kterých si za zápas vytvořili několik.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 2:2

Reagovat
P8P

Nevíte jestli za Nantes hraje ještě Heinz??

Reagovat
smazaný uživatel

hraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele