14. kolo
10.11.2007 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Valenciennes FC - SM Caen 3:0

Dva góly Filipa Šeba v prvním poločase rozhodly o hladkém vítězství Valenciennes, které naplno bodovalo po čtyřzápasové pauze. Slovenský internacionál poprvé udeřil v 16. minutě, druhý gól přidal dvě minuty před poločasovou přestávkou. Gólovou tečku přidal v 61. minutě Savidan.

První gólovou příležitost mělo Caen, Mazure ale brankáře domácích Penneteaua nepřekonal. Diváci se gólu dočkali v zápětí. Po narážečce s Belmadim se poprvé prosadil Šebo. Ve 41. minutě dostal Šebo přesný pas za obranu hostů a s přehledem upravil skóre na rozdíl dvou branek.

V druhém poločase mohl Šebo zkompletovat hattrick, ale střela z velkého úhlu v Plantově brance neskončila. V 61. minutě přidal třetí gól Savidan a rozhodl o zaslouženém vítězství domácích. Skóre mohl v nastaveném čase navýšit střídající Pujol, ale jeho střela mířila vedle.

Autor: Tomáš Lavický

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*kubinec

tomáš lavický je pako

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele