22. kolo
23.01.2008 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Racing Lens 1:2

Hosté z Lens pokračují ve výborných výkonech z poslední doby. Ani ve třetím utkání v řadě nenašli přemožitele a z Valenciennes si odvážejí tři body za výhru 2:1. Domácí sice od 34. minuty vedli, ale hosté dvěma góly otočili skóre utkání a pomalu se vzdalují sestupovým příčkám.

Do první šance zápasu se dostal domácí Savidan, ale brankáře Lens se mu překonat nepodařilo. Stejný hráč se brankově prosadil ve 34. minutě, když využil výbornou Doumengovu přihrávku. Radost domácích však netrvala dlouho, minutu před koncem první půle srovnal skóre Hilton, který využil skrumáže před domácí brankou a míč do branky doslova "dotlačil".

Další úder si domácí uštědřili sami, v 58. minutě byl vyloučen Rippert a výrazně oslabil svůj tým. Hosté využili výhodu jednoho hráče v poli navíc hned po šesti minutách. Výborný centr Monterrubia využil střídající Monnet-Paquet a poslal hosty do rozhodujícího vedení.

Valenciennes se snažilo ještě vyrovnat, velkou příležitost měl Pujol, ale brankář hostí Runje byl připraven. Lens si tak na cestě za záchranou odváží velice důležité tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tým Lens po podzimu posílil hlavně přišel Maoulida a míří za záchranou,ale o víkendu ho čeká

těžký zápas se Strasbourgem,asi budou bodovat.........!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele