28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Olympique Lille 0:0

Další už možná klasický výsledek v poslední době Ligue 1 přišel v zápase mezi Valenciennes a Lille. Bezbranková remíza v obou případech nic neřeší.

První poločas byl hodně o běhaní. Oba týmy vypadaly velmi energicky, jenže šancí moc vidět nebylo. Přesně řečeno, po první půli utkání vypadala obrazovka se statistikou jako předzápasový rozbor.

První větší šance přišla až v půli druhé. To se domácí Geoffrey Doumeng postavil k přímému volnému kopu a svůj pokus zakroutil jen těsně vedle tyčky. Hosté se pak probudili a snažili se hráče Valenciennes zatlačit, jenže i když se většinu času hrálo právě na polovině domácích, šance byly k vidění na druhé straně. Nejprve se Steve Savidan do branky Lille vůbec netrefil a podruhé ho vychytal brankáře hostů Tony Sylva.

Jediným zajímavějším okamžíkem utkání byla červená karta pro domácího Josého Saeze, který jí viděl po druhé žluté kartě v 67. minutě.

Autor: Michäel März / soccernet.com, lfp.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele