24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Lorient 3:0

Valenciennes ukončilo sérií tří porážek v řadě a jednoznačně porazilo Lorient 3:0. Tým se ve vyrovnané tabulce vyšplhal na páté místo.

První příležitost ke skórování měli hosté, Jalletovu tvrdou střelu vyrazil domácí brankář Penneteau s problémy mimo branku. Další dobrou šanci měl na kopačce Le Pen, ale jeho pokus domácí obrana zablokovala. Skóre zápasu otevřel ve 40. minutě pohodlně Savidan, na kterého hostující obránci zcela zapomněli.

Po deseti minutách druhého poločasu se skóre opět měnilo, Roudet přesnou střelou nedal brankáři Lorientu Audardovi žádnou šanci a zvýšil náskok domácího týmu na 2:0. Třetí branku zajistil střídající Šebo, který perfektně zužitkoval centr do pokutového území a uzavřel gólový účet zápasu.

Lorient je se ziskem 33 bodů na devátém místě, domácí poskočili na místo páté.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com, frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele