9. kolo
22.09.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Monaco 1:0

Valenciennes se výhrou nad Monakem v hodně emotivním utkání, ve kterém tři hráči viděli červenou kartu, posunulo na druhou příčku Ligue 1. Jedinou branku zápasu vstřelilo Valenciennes již v jedenácté minutě. Johan Audel si naběhl na pas od Rudyho Matera a hlavou skóroval.

Záložník Monaka Jeremy Menez byl po druhé žluté kartě vyloučen ještě před přestávkou, zatímco duo hráčů Valenciennes, Jose Saez a Guillaume Rippert, bylo posláno do sprch až v závěru zápasu. Zvýšit náskok mohl Sebastian Roudet, ale minul cíl. Poté se vytáhli oba brankáři. Roma vychytal Djamela Belmadiho a na druhé straně se proti Diegu Perezovi vytáhl Nicolas Penneteau. Šance na vyrovnání Monaku klesla s vyloučením Meneze. Jen těžko se vyrovnávali s početní nevýhodou a tak měl Steve Savidan dost času, aby vymyslel cyhtrý lob, kterým ovšem trefil jen břevno. Valenciennes si zkomlikovalo cestu za vítězstvím vyloučeními v samém závěru, ale nakonec přeci jen vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kapřík

A sakra, nějak se nám to zadrhlo. Koller je jaksi z formy a Menez se nechá takhle blbě vyloučit. Škoda tý Perezovy šance. No nic, příště zase jedem na vítězství...doufejme. Jak rád bych se po týhle sezóně podíval na tabulku a viděl tam aspoň třetí místo. Ale to musíme pořádně zabrat, jinak se z toho průměru nevyhrabem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele