9. kolo
23.09.2007 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - FC Sochaux 0:2

Sochaux vyhrálo svůj první zápas v sezóně. Poměrem 0:2 zvítězilo na půdě Rennes. Stéphane Dalmat a Mickael Isabey rozdělili své branky do obou poločasů a Sochaux díky těmto trefám může doufat v lepší zítřky.

Prvním, kdo dokázal rozvlnit síť, byl Stéphane Dalmat. Bývalý záložník Interu Milán se opřel do míče z voleje a nádhernou ranou otevřel skóre. Na dvojnásobek zvýšil náskok hostů v pětaosmdesáté minutě Isabey po přiťuknutí Lionela Mathise. Rennes poté střídáními oživilo hru, ale nikdo nedokázal svoji příležitost zužitkovat. Největší příležitosti ke snížení měli Pagis a Wiltord. Sochaux se po vítězství 0:2 a zisku tří bodů odpoutalo ze zóny sestupu.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele