24. kolo
09.02.2008 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - AJ Auxerre 1:2

Dennis Oliech zařídil výhru Auxerre v Rennes. Hosté se díky tomu nepropadli do sestupových vod, což jim po tomto zápase reálně hrozilo. Oliech se nejdříve trefil v nastaveném čase prvního poločasu a pak dal v devadesáté minutě zapomenout na vyrovnání Mickaela Pagise.

Svěřenci Jeana Fernandeze se tímto výsledkem posunuli o tři místa vpřed. Rennes se naopak propadlo a nyní okupuje třináctou příčku. Obě strany měly na začátku zápasu šance k získání vedení. Simona Pouplina v brance Rennes se chytře lobem snažil překonat Julien Quercia, ovšem Pouplin byl připraven. Na druhé straně se činil Rudy Riou po střele Jimmyho Brianda. Ale nakonec to bylo přeci jenom Auxerre, kdo se dostal do vedení. Pouplin pouze vyrazil střelu Kamela Chafniho a pro Oliecha nebyl problém dorazit míč do sítě.

Na vyrovnání se ve druhém poločase nečekalo dlouho. Mickael Pagis si zpracoval na prsa míč od Fabiena Lemoina a přehodil vyběhnutého Rioua. Poté se Rennes snažilo docílit vítězné branky, ovšem Riou držel vyrovnaný stav proti pokusu Jimmyho Brianda i Bruna Cheyroua. Nakonec hrozili hosté. Oliech nejdříve ztroskotal na Pouplinovi, ovšem za chvíli dostal šanci na reparát a to již tvrdou střelou rozhodl o výhře svého Auxerre nad Rennes.

Autor: Ondřej Štícha / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele