13. kolo
04.11.2007 18:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

SM Caen - Le Mans UC 72 3:2

Caen neprohrálo ani v pátém po sobě jdoucím zápase v řadě. Proti Le Mans v kvalitním zápase dokázalo Caen zvítězit a posunout se tím dál od pásma sestupu. Hvězdou zápasu byl Yoan Gouffran, který dvě krásné branky dal a připravil i třetí branku pro Eluchanse.

Po vypadnutí z ligového poháru, které zařídil Lyon, se Caen potřebovalo pořádně odpíchnout od spodní části tabulky Ligue 1. Po opatrném začátku vyrazilo Caen za svým cílem. Yoan Gouffran se ve třicáté minutě parádně opřel do míče a bylo to 1:0 pro domácí. O chvíli později mohlo být vyrovnáno. Tulio De Melo ale orazítkoval svojí hlavičkou pouze tyč. Přes snahu hostů to bylo Caen, které mohlo vstřelit druhou branku. Gouffran v pozici jeden na jednoho s Pelém ale tentokrát neuspěl. Mladík toho musel litovat v nastaveném čase prvního poločasu. Romaric centroval a na 1:1 srovnal Marko Basa.

Ve druhém poločase to však bylo opět Caen, kdo udával krok zápasu. V osmapadesáté minutě se dostali domácí opět do vedení. Eluchans si pustil míč na prsa a přes brankáře Pelého ho dostal do sítě. Poté odčinil zaváhání Gouffran, který rybičkou zvýšil na 3:1 pro Caen. Jenomže i z toho se Le Mans vzpamatovalo. Osmnáct minut před koncem snížil na rozdíl jediné branky De Melo a schylovalo se k napínavému závěru. Ten navíc přiživil střídající Issam Jemaa, který neproměnil pokutový kop. Domácí to ale nakonec nemerzelo, protože vedení udrželi a vyhráli nad Le Mans 3:2.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele